Η Μελίνα Κανά, η Λιζέτα Καλημέρη και ο Μιχάλης Παπαζήσης στο Revolt Festival 2011


Την Παρασκευή 16/9, στο Κάστρο της Πάτρας, στα πλαίσια του 3ου Revolt festival, η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτικά στιγμή της, έχοντας επιστρέψει στις ρίζες της και συσπειρώσει το κοινό της, έρχεται ανανεωμένη από ένα πλούσιο σε εμφανίσεις χειμώνα να μας παρουσιάσει ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα.
Θα μας θυμίσει τα τραγούδια μέσα από τα οποία την πρωτογνωρίσαμε και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών της.  Τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά.
Σε αυτή τη μοναδική παράσταση όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν θα είναι μόνη της! Μετά από αναμονή πολλών χρόνων για τους θαυμαστές τους, η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη μας επιφυλάσσουν μία απολαυστική και πολύ ξεχωριστή συνεργασία. Οι δύο κυρίες θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους και θα μας εκπλήξουν με τον αυτοσχεδιασμό και το ταίριασμα τους.
Επί σκηνής θα τις συντροφεύει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, καθώς και 5 κορυφαίοι μουσικοί:

Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος
Μπάσο: Τάκης Φραγκούς
Πιάνο: Χρήστος Πρόιος
Ντραμς: Θοδωρής Παπαστάθης
Μπουζούκι, Λαούτο: Γιώργος Βασιλάκης

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.