ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΤΟ REVOLT FESTIVAL

Πάνω από δυόμισι χιλιάδες νέοι και νέες, εργαζόμενοι, άνθρωποι της Αριστεράς και των κινημάτων της περιοχής μας, έδωσαν το παρόν, συμμετείχαν, ψυχαγωγήθηκαν, συζήτησαν και προβληματίστηκαν, το διήμερο 11 και 12 Σεπτέμβρη, στο REVOLT FESTIVAL 2009, που διοργάνωσε η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, στο Κάστρο της Πάτρας. Ένα σημαντικό πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός για όλη την Αριστερά που δείχνει δυνατότητες και ανάγκες για ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες δημιουργίας χώρων και γεγονότων που θα δίνουν αέρα στο κόσμο των αντιστάσεων και των κινημάτων ενάντια στο δικομματισμό και το νεοφιλελευθερισμό, που θα προσφέρουν βήμα στο σύνολο της Αριστεράς, που θα ανοίγουν δρόμους για πολιτισμό και ψυχαγωγία για τους πολλούς.

Ευχαριστούμε  τους προσκεκλήμένους των πολιτικών εκδηλώσεων και συζητήσεων
, Γιάννη Θεωνά,Νάντια Βαλαβάνη, Κώστα Παπαδάκη, Κώστα Καρακώστα, Χρήστο Πατούχα, Χάρη Κωνσταντάτο, Ντίνα Πεταλά, Χρίστο Καραμάνο, Βασίλη Λαδά,τους ανθρώπους των κινήσεων, των συλλόγων και σωματείων αλλά και των οργανώσεων της Αριστεράς που παρευρέθηκαν στο διήμερο αυτό. Τα συγκροτήματα των μαθητών και των νέων Πατρινών που στήριξαν το μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ καθώς και τους Χαίνηδες, τον Πάνο Μουζουράκη και τους Rose Bleed, που έδωσαν συναυλιακά ότι καλύτερο.

Η μαζικότητα και η ικανοποίηση του κόσμου μας υποχρεώνει να βελτιώσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες της πρώτης διοργάνωσης και να δώσουμε ραντεβού για του χρόνου, για το 2ο REVOLT FESTIVAL.

Category:  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.